Marko Markovic

Marko je rodjen 07/28/2011 veoma je druzeljubiv, srdacan i nesebican. Voli slicne stvari kao i vecina dece tog uzrasta. Pored glume, koju obozava, Marko voli da igra video igrice, voli sport, pre svega fudbal ( soccer ) , kosarku i plivanje. Markovi planovi za buducnost su da zavrsi fakultet i postane zubar/doktor ( za sada ), a sto se glume tice-cilj je Holywood !

Dunja Urosevic

Dunja Urosevic, ima 5 godina. Zivi sa tatom, mamom, bratom i kucom koji se zove Cookie. Dunja je jako vesela, energicna devojcica koja voli da se druzi , igra, peva, skace i provodi vreme sa prijateljima. Pored toga sto je clan Srpskog dramskog pozorista Dunja trenira tennis i plivanje. Takodje ide na folklor i u skolicu "Malac Genijalac". Jako voli pozoriste i glumu. Vredno vezba i uci svoj tekst. Obozava kostime i volela bi da se nadje u ulozi princeze a omiljeni likovi su joj Elsa, Ariel, Snezana...

Milutin Igic

Milutin je jedan veoma veseo i razdragan decak . Njegova interesovanja su: kosarka, voznja biciklom, voli dosta da cita, istrazuje, obozava folklor a posebno se raduje druzenju sa drugarima iz pozorisne grupe. Glumu je izabrao zbog sanse da se druzi sa drugom decom i da nauci nešto novo. Najvise mu se svidja sto unapredjuje svoj javni nastup. Kaze "voli da nauci da glumi i prica sto bolje, jer ce mu to samopouzdanje znaciti u zivotu sta god da radi: od intervjua za fakultet, do prvog intervjua za posao".

Lana Micevic

Lana je rodjena 8. marta 2018. godine. Veoma je komunikativna, spontana i radoznala. Druzenje sa drugom decom je cini srecnom. Aktivno trenira karate i clanica je folklorne grupe. Ucenica je skole "Malac Genijalac" i skole srpskog jezika. Glumu voli, jer bi jednog dana zelela da postane slavna i poznata TV zvezda. Zeljno ocekuje svako televizijsko pojavljivanje, jer zna da to uvek obraduje njene bake u Srbiji.